Afdrukken

Portretkado levert een groot assortiment producten.  Hieronder enkele voorbeelden.

 

Foto’s

Topkwaliteit

Staat u er goed op? Dan vereeuwigen wij u graag met een afdruk op Fujicolor Crystal Archive Digital Paper – DPII Professional. Dit speciale kwaliteitspapier toont rijke kleuren en subtiele huidtinten. De kleuren stralen en blijven stralen. De foto’s gaan tot 100 jaar mee.

 

Professioneel fotopapier

De foto’s die u bestelt worden door het gerenommeerde vaklab afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoog­waardige foto­papier onder­scheidt zich kwalitatief van het ‘standaard’ papier dat u gewend bent. Het papier is speciaal ontwikkeld voor digitale belichting met zeer hoge print­kwaliteit. Zelfs het helderste wit en het diepste zwart worden probleemloos weergegeven. Het robuuste papier is geoptimaliseerd voor een natuurlijke weergave van huid­tinten en behoudt de kleur­kwalititeit ook na vele jaren!

Fotoafdrukken

Professioneel fotopapier

In het bestelscherm ziet u één of meerdere van de volgende papier­­soorten:

Glans

Dit glossy papier is uitermate geschikt voor foto­afdrukken met een mooie glans en briljante kleur­weergave. Het is de meest bestelde papiersoort.

Mat

Dit fotopier heeft fijne oppervlakte­structuur en daarom erg geschikt om in te lijsten achter niet-ontspiegeld glas. Bovendien is het oppervlak weinig gevoelig voor vinger­afdrukken, stof en krassen.

Pearl

Afdrukken op Pearl hebben een extra intense kleur­weergave. Met name in lichte kleuren en huid­tinten geeft het een diep glanzend effect. Pearl is met name geschikt voor voor glamour- en portret­fotografie en foto’s waarbij de ruimte- en diepte­werking een belangrijke rol spelen.

Downloads

Digitale bestanden

Steeds vaker worden foto’s ook digitaal besteld. Als u een foto als download bestelt, ontvangt u direct na ontvangst van de betaling de link naar het bestelde foto­bestand en kunt u de bestelde foto downloaden.

Origineel bestand voor eigen gebruik

Bestel het originele foto­bestand van de fotograaf in hoge resolutie voor uw eigen archief. De foto kunt u onbeperkt voort uzelf gebruiken. U kunt de foto bijvoorbeeld in een een foto­boek verwerken of er zelf één of meerdere foto­producten van bestellen.
Auteursrecht
Omdat de fotograaf de auteurs­rechten van de foto bezit, mag u de foto alleen privé gebruiken. U hebt toestemming van de fotograaf nodig om de foto zakelijk te gebruiken of te publiceren. Ook voor het delen van de foto en het publiceren op uw website of via social media is toestemming nodig.

Origineel bestand rechten-vrij

U ontvangt het originele foto­bestand van de fotograaf in hoge resolutie. Bij het aan­schaffen van de rechten-vrije foto hebt u toestemming om deze bijvoorbeeld in het clubblad van uw vereniging te publiceren, met anderen te delen of bij een artikel in de lokale krant te plaatsen. Ook kunt u de foto voor uw website gebruiken of via social media te delen.

Fotobestand voor website en social media

Het bestand heeft een maximale afmeting van 800 pixels en is daardoor uitermate geschikt voor gebruik op uw website of om te delen via e-mail of social media.
Auteursrecht
Omdat de fotograaf de auteurs­rechten van de foto bezit hebt u toestemming nodig als u de foto zakelijk wilt gebruiken (bijvoorbeeld op de website van uw bedrijf), neem in dat geval vooraf even contact op met de fotograaf om dit af te stemmen.

Combi-vellen

Een foto­afdruk met daarop meerdere kleinere foto’s afgedrukt.

Combivel

Een combi­vel is een foto­afdruk met een buiten­maat van 13×19 centimeter of 15×22 centimeter met daarop de door u geselcteerde foto gecombineerd in verschillende kleinere formaten.

Combivel

Combi­vellen zijn met name geschikt voor portretten. Een combi­vel is extra voordelig. U ontvangt namelijk meerdere afdrukken van de bestelde foto.